Belcolade i Puratos

PURA_EN_L_RGBPrisutstvom u preko 100 zemalja, Puratos Grupa na tržište donosi cijele linije proizvoda, stvarajući savršenu kombinaciju lakoće korištenja, inovacije i tradicije.

Štoviše, naši zaposlenici su tu da s Vama podijele sve dobre ideje koje učimo od drugih kultura.

 

Ključne brojke

  • 89 tvrtki prostire se preko 53 zemalja
  • 59 tvornica nalazi se u 41 zemlji
  • godišnji prihod u 2005. iznosio je 828.9 milijuna eura
  • u svijetu imamo preko 4,500 zaposlenika
  • osoblje u odjelu istraživanja i razvijanja: 160 istraživača, 225 tehničara za hranu

 

Puratos Grupa osigurava inovativne sastojke i prema potrebama klijenata prilagođena riješenja u pekarstvu, slastičarstvu i čokoladarstvu. Stručnost koju nudimo u te tri grane garantira Vam provjerena riješenja, pokrivajući sve aspekte kvalitete koje možete zahtijevati.

 

Belcolade u svijetu čokolade

Belcolade_2

Belcolade je jedan od glavnih Belgijskih proizvođača čokolade. Koristimo najbolji kakao i, naravno, 100% čisti kakao maslac. Oslanjajući se na te premijske principe, vodimo istraživanja da bi ostali u koraku sa trendovima tržiša. Nedavne Belcolade inovacije uključuju čokolade bez šečera, te organic i origin linije. U cijelom svijetu Puratos proizvodi široku mrežu jako kvalitetnih čokoladnih proizvoda za profesionalnu namjenu. Naši laboratorijski timovi su u redovitom kontaktu s klijentima, na više lokalnih tržišta, kako bi uvijek mogli detaljno doraditi proizvodnju couverture čokolada, masa za premaze i punjenja.

Kako bismo klijentima prenijeli znanje, organiziramo i trening programe koji uključuju sve - od razvijanja vještina rada s običnim čokoladama do finih dekorativnih tehnika. Također nudimo tečaj korištenja čokolada u slastičarstvu. Na zahtjev naše programe krojimo prema Vašim individualnim potrebama.

.

Chocolate Food Pairing

„Food pairing“ koncept je odavno zaživio na nivou ekskluzivnih restorana diljem svijeta. Ovaj pristup podrazumijeva spajanje neočekivanih namirnica u cjelovita jela, a prema njihovim baznim okusima. Tako logično „chocolate food pairing“ predstavlja spajanje u kojima je baza čokolada.

Foto



Recepti