Katalog proizvoda

Cryst-o-fil - punilo za praline i ostale namjene

Kataloški
broj
Naziv Opis
010216 Cryst-o-fil lait Punilo za praline s min. 6,7% kakao mase
010204 Cryst-o-fil noir Punilo za praline s min. 30,7% kakao mase
010217 Cryst-o-fil blanc Punilo za praline s min. 12,5% kakao maslaca  

 

 




Čokolade u bloku bez dodatka šečera

Kataloški
broj
Naziv Opis
010213 Chocolat noir u bloku bez saharoze Tamna čokolada u bloku bez šećera s min. 45,9% kakaa
010214 Chocolat lait u bloku bez saharoze Mliječna čokolada u bloku bez šećera s min. 11,3% kakaa
010215 Chocolat blanc u bloku bez saharoze   Bijela čokolada u bloku bez šećera s min. 27,9% kakao maslaca

Čokolade u bloku za strugane dekoracije

Kataloški
broj
Naziv Opis
010208 Chocolat noir u bloku Tamna čokolada u bloku s min. 55% kakaa
010209 Chocolat lait u bloku Mliječna čokolada u bloku s min. 35% kaka
010210 Chocolat blanc u bloku   Bijela čokolada u bloku s min. 29% kakaa

Origin - čokolade s kontroliranim podrijetlom

Kataloški broj Naziv Opis
010219 Chocolat noir Origin Peru 64% Tamna čokolada u listićima pomalo gorkog okusa s min. 64% udjela kakaa
010221 Chocolat blanc Origin Dominican Republic 31%  Bijela čokolada u listićima blagog okusa maslaca i mlijeka s min. 31% udjela kaka
010230 Chocolat lait Origin Venezuela 43 Mliječna čokolada u listićima izraženijeg kakao okusa s min. 43% udjela kaka


Prava belgijska čokolada

Kataloški broj Naziv Opis
010201 Chocolat noir 55%
Tamna čokolada u listićima s min. 55% kakaa, široke primjene u slastičarstvu
010202 Chocolat blanc Bijela čokolada u listićima s min. 29% kakaa široke primjene u slastičarstvu
010203 Chocolat caramel Mliječna čokolada u listićima s aromom karamela s min. 33% kakaa
010205 Chocolat lait Mliječna čokolada u listićima s min. 35% kakaa, široke primjene u slastičarstvu
010206 Chocolat noir supreme Tamna čokolada u listićima s min. 70,5 % kakaa, široke primjene u slastičarstvu
010207 Chocolat noir absolu ebony 96%  Tamna čokolada u listićima s min. 96 % kakaa, široke primjene u slastičarstvu
010211 Chocolat grains 20000 noir Tamna čokolada u granulama s min. 51% kakaa, termostabilna, široka primjena u slastičarstvu i pekarstvu
010220 Čokoladni štapići 300 Tamni čokoladni štapići s min. 44% kakaa, termostabilni, široka primjena u pekarstvu i slastičarstvu


Kakao i kakao maslac

Kataloški
broj    
Naziv Opis
010103 Kakao 22-24 3kg Kakao prah s 22-24% kakao maslaca
010104 Kakao maslac u granulama    Dodatak čokoladi za povećanja udjela kakao maslac
.

Cryst-o-fil

Baza za izradu fila i punila za praline i ostale namjene, vrlo širokog spektra primjene, od prave belgijske čokolade.

Video



Foto



Recepti